Кодът на Не – Истинската Любов (мнението на астролога Ина Д’Елф Ина)

astro loveКогато една душа научила, че друга душа е пожелала половината от нея, споделила това…!

(материалът се публикува с изричното и писмено съгласие и одобрение на автора: Аморе Гранде. Ако изпишем в Google фразата  Изневяра в любовта “, се появяват стотици резултати. Aвторът, предпочита по простички тълкувания, които изглеждат такаИз-Не-Вяра в Любовта или това е човек, който не вярва в любовта, но твърди и търси именно обратнотостранно нали? В синхрон с това ще откриете мнението на Астролога Ина Д’ЕЛФ ИНА)

Мило семейство, надявам се, че ви намирам всички в добро здраве и прекрасно настроение!

Настана време да си поговорим, малко пасивно и доста анонимно. Но все пак, исках да споделя с вас, че когато ви споходи неустоимо желание, да нахлуете в нечий дом, добрите обноски и ценности (ето я нашата Венера), предполагат първо да получите позволение. И ако домакините са любезни и гостоприемни със сигурност ще ви поканят – гостоприемството също е форма на Любов, предполагам, че е необходимо да се свържат Луна и Венера, по възможност силни по статус и в хармоничен аспект.

Някак, първо да надничате през ключалката, а после тайно (Риби?:) през задната врата, това на всички езици се нарича подлост!

Но да предположим, че сте млади, неразумни и неопитни! Простено да е!

Дали сте се замисляли, че каквото сте си нахитрили да вземете, всъщност не ви принадлежи? (принадлежи идва по смисъла на принадлежност, а не собственост), (да вземаш с пълни шепи, положително е необходима силна планета по знак, и ако преимуществено предпочиташ да грабиш и си мислиш, че ти се полага Любов, то планетата е…?)

А да – неопитни бяхте!

Добре, реда е такъв, като детска игра –  вземаш, после даваш или ти вземат, все едно!(справедливост, големия съдник, господаря на кармата – Сатурн). И като сте присвоили и сте се наиграли, дали ще можете да си платите сметката накрая?

Забравих, това е в името на Любовта!  Прекрасно чувство, за онези, които го познават и разпознават! Народи са се създавали и държави разрушавали, все в нейно име – на Любовта!

Тя, Любовта никога не отпада! Ако я има, ако я разпознаеш и е Истина!

Ах, тази Истина, винаги напреки да застане и всичко да обърка! Тази претенциозна, разглезена принцеса, тропва с крак и бърза да застане в светлината на прожектора! Все в центъра и без да й вдигат завесата!

Любовта, Истинската Любов – никога не отпада!

И как да я разпознаем?! Е, как?

Истинската любов се възражда и възниква и пламва само и единствено върху Истина!

И тогава питам, ако една Любов е родена и се псевдо реализира, куцукайки върху една пък мъничка, но пък разложена лъжа, то тогава тази Любов е…?

flyЕх човеци, желаят, бленуват и пърхат за пеперуди, но забравят, че е необходимо да прескочат поне две-три гъсеници, пък да почакат търпеливо и с много Любов, пък може и да я дочакат! Красива и пъстокрила, свободна да лети и да намери своя единствен и неповторим цвят! И така заживелии дълго и щастливо, настоящата Пеперуда, бивша гъсеница със своя цвят – Нарцис, например!

Е, това е само, ако гъсеницата изобщо е дочакала да се превърне в Пеперуда,(търпението не е присъщо на всички зодиакални знаци и още по-малко на планети) а през това време някой грижливо и търпеливо е поливал г-н Цвят Нарцис! Но какво пък, нали така е в природата, едни поливат, други кацат, хоп цвят – хоп друг!

И така, мило семейство, разчитайте и пожелавайте, ама първо попитайте: Може ли?(норма, закон, правила, не всяка Венера е готова да попита и не е необходимо, това е неотменимо право на всяка душа)

Инъче, Истина е – Любовта никога не отпада!

Обикновено е между двама души: мъж – жена, родител – дете, братя – сестри! Може и между повече, но в повечето случаи е между членовете на едно семейство, група или общност, но поне едно изпълнено условие – да се познават! (в астрологията е възможна синастрична интерпретация на две или повече карти за съвместимост, само при условие, че тези две или повече души са в контакт помежду си)

Аз вас не ви познавам, така че, останете си здраве, бъдете щастливи и повторете с мен: „поискайте и ще ви се даде, почукайте и ще ви се отвори „(мислим си, че сме нещастни от неизпълнените желания, но  горко ни от сбъднатите такива, в редки изключителни случаи сме в състояние да ги понесем)

Мили хора, мило семейство

аз не съм част от вашето, както и вие никога не сте и е невъзможно да бъдете част моето –Любовта никога не отпада!

P.S. Пеперудата е символ на Любовта и преобразяването. Това е велико, да, позволете Любовта (истинската да ви преобрази) или променете отношението си и разбирането си за Любов! Винаги съществува избор!

Пеперудата е символ и на независимостта, свободата на човешкия дух да сътворява и съучаства в изграждането на един кристален, чист свят на Любовта!

Извод:

За начинаещи – първо изградете свой стабилен, вътрешен свят на Любовта и след това го предложете, споделете щастие със също толкова цялостно същество. В противен случай и това, което предлагате и това, което получавате е just an illusion…

За напреднали – „…любов е да раздаваш и мигом да забравяш кому, какво си дал“

автор: Аморе Гранде