Кодът на Ангелска Любов (мнението на астролога Ина Д’Елф Ина)

Когато една душа научила, че съществува и Ангелска Любов, освен обикновената, човешка любов, споделила това….!

(материалът се публикува с изричното и писмено съгласие на автора: Аморе Гранде. В синхрон с това ще откриете мнението на Астролога Ина Д‘Елф Ина)

Аз не знаех, че съществува такава, ангелска любов! До вчера! До вчера смятах, че моята съкровена човешка любов ми е достатъчна!

Е, Божият план за мен, явно е бил малко по-инaче, малко по така, да изпитам и  разбера Любовта! Понякога, Господ ни изпраща ангели, за да ни опишат и вдъхновят – тяхната Ангелска любов!

Сигурно и вие, като мен си представяте, че ангелите са с бели крила и стоят високо нехайно и наивно поклащат крачета на снежно бял и искрящ облак.

Е, добре ще ви изненадам! Всъщност ангелите ползват човешко лице! Не зная защо? Може би така е по-удобно или пък това им е професионално облекло. Те са винаги около и много близо нас!

Съвсем случайно, това е близък приятел! Съвсем синхронично този приятел, може пък и да е психолог, с бяла душа и още по-бяло сърце! Навярно се чудите, как така приятели, пиейки чай в съботен следобед, обсъждат не нещо друго, а Ангелска Любов!

За някой може и да е странно, но това спаси душата ми! А щом са спасили душата ми, значи имах такава, пак бяла! За днес – не знам, предстои да разбера! Много от нас са преживявали и помнят, о само как помним онези 10сек или 10 мин, в които сърцето е изтръгнато и се подлага на дисекция!?

Скалпел моля! Оглеждат го, режат го, малко по малко, още по-по малко, търсят…Ето тук – тук се крие Любовта! Режи! Да се оперира човешката Любов! Боли! Няма анестезия за тази операция! Така, на живо! И туморът е отстранен. И съм опустошена и ограбена и премазана!

Мислех си, съществува ли насилие, без да те докоснат? Но има и такива, някакви човешки операции!

И тогава идва и случайния приятел, който още по-случайно е и психолог и душата му е бяла! Идва и разказва, кратичко за Ангелска любов! Хващам се! Здраво и стремглаво за тази идея, за Идея-Любов!

За какво ли ми е притрябвала човешката любов? И без това, любовта между земляните, подлежи на хирургическа интервенция! Без анестезия!

Искам, копнея за ангелска любов! И така, тъй рече моят приятел, психолога с бялата душа:

Правило No 1      „ Няма претенции. Никакви. Между две души, не е възможно да съществуват претенции! Никой на никого не принадлежи в този свят!

Правило No 2     „ Няма лоши хора. Само човешките постъпки не са добри, и то само понякога. И ако нямаш възможност да говориш с човека, то общувай с душата. Душата винаги знае!

Правило No 3      „ Любовта не е просто чувство. Любовта е принцип!

мнението на Астролога Ина Д’Eлф Ина:

afroditaИмето ми е Ина, баба ми разказваше, че баща ми ме нарекъл с това име, за да бъда по-близо и да разбирам женската ИН природа. Презимето ми Д‘Елф описва мястото, от което е дошъл моя род от онези времена, които никой вече не помни. Според някои това е далечна страна, намираща се между Небе и Земя, населявана от моите пра-родители Елфи. Това са малки божества, свързани с природата, но са популярни с магическите си способности, пророчески дарби и не особено привлекателната привилегия –  да четат мислите на хората.

Други пък твърдят, че родът Д‘Елф  е с пра-родина територията, където се е помещавал Делфийския оракул и храма на Аполон, известен със своите пророчески ритуали и разгадаването на предсказания, направени от на Висша жрица.

Може би без да осъзнават, дарявайки ме с името Ина и  незнайно откъде появило се презиме Д‘Елф Ина, ме обрекоха в този живот с нелека и отговорна задача. Да умея, да разбирам женската дива природа!

Да посветя живота и битието си на едно не толкова социално приемливо занимание – Астрология, за да „ чета“ мислите на хората, да „ разгадавам“ желанията и мотивите им, и къде именно тези желания ще ги отведат.

Аз лично се асоциирам с Делфини, поради две причини. Едната е, че общувам със себеподобни, но оставам неразбрана и загадка за останалите. Втората е силно развитото чувство за помощ, подкрепа както към принадлежащи на стадото, така и към същества от друг вид.

Името ми е Ина, която и история за моя произход да ви се стори привлекателна, азaquarius1 съм Ина Д‘Елф Ина – астрологът. Умея да разбирам хората, а когато не мога просто ги слушам. Понякога тъгувам за човеците –  гледат, но често остават слепи за красотата и хармонията. Чуват, но рядко се изслушват или остават глухи за песента на природата. Магията на астрологията позволява да се извърши астро-анализ на произведение или дори да се датира, като рядка археологическа находка.

Какво имаме тук:  Кодът на Ангелска любов

Само съвсем бегъл астрологичен поглед е достатъчен, за да се уверим, че този път Аморе Гранде ни предлага да съчетаем две несъвместими понятия – Ангелска любов и Правила.

Без граници –  Нептун и строг йерархичен ред –  Сатурн.

Това за което душата копнее –  Нептун срещу строгите, но справедливи уроци на Сатурн.

Безсмъртната и Вечна любов по Нептун срещу преходното й проявление на Земята.

Удивително е, как някакъв си землянин се е подвел по хрумката, че земната любов е вечна. Условията на земята са простички – любовта дарява живот, живота приключва със смърт и ново начало.

Съвсем естествено и закономерно, любовта се ражда, само за да премине през своите напълно природни закони на еволюция и да достигне своята финална позиция –  смърт. Но както и в природата, смъртта е просто етап от цялостна и завършена цикличност на повторяем и безкраен цикъл – прераждане.

Колко трябва да си самонадеян да предположиш, че всичко ще се подчинява на този цикъл, но любовта – не! Би било смешно, ако не е толкова тъжно.

Всеки житейски урок свързан с безграничната любов и смъртта, задължително е свързана с взаимодействие Нептун Риби и ангелска любов!

Разкриването на тайния код, смъртта и прераждане – Сатурн Скорпион. Хармоничното взаимодействие между безбрежния и строгия, което преживяваме от края на 2012год., вероятно е донесло тук на хората – разгадаване, разбиране за цикличния характер на Любовта.

Но тук не става въпрос за елементарно търсене от скука. Някой е бил изненадан – Уран и опустошен –  Плутон, тъй като намира ситуацията за помитаща, болезнена. Всички ние сме свидетели, преки очевидци и емоционални извършители на битката между титаните. И двамата са разрушители, всеки със своя мотив и методи. Общата задача – да сринат, да разбият и променят. След това – нищо вече не е същото!

Плутон се погрижи да „почисти“ и „оплеви“! Разбира се, че е за сметка на получателя. Болезнено, но за сметка на това продължително! И ако за Плутон можем да се надяваме, че ще остане пепел от която да се възродим, то за Уран съвсем не е така! Идеологията на Уран е да разруши, до получаване на нова и идеална форма, без оглед на последствията и още по-малко за цената.

Но, тъй като съм от страната на Д‘Елф Ини-те и помощта към нуждаещите се ми е присъща, обичам добрите новини.

И те са:

В битката на титаните, сигурно много от вас, като Аморе Гранде са преживели изненадващ и опустошителен крах и дори смърт (като възраждане) в отношенията.

С по–голяма вероятност, това може да се твърди за Слънчеви знаци на Овен, Рак, Везни и Козирог или положение на Венера в тези знаци, това не е от особено значение. Акцентът е върху преживяването, въпросът не е Защо на мен? А Как?

Тази, на пръв поглед драматична история има своя характер на училище по приемане и урок по смирение! Разбиране на ествествените цикли на раждане, развитие и смърт-прераждане, преобразяване.

Със сигурност, всичко което ни се отнема, не ни е нужно! И можем да загубим само и единствено онова, което не е наше!

Дори и в астрологичната доктрина –  най-могъщия и най-силния побеждава със своя принцип, метод и функция.

В тази приказка на конфликт между Плутон и Уран, съществуват разкрити и осъзнати тайни – Сатурн Скорпион в хармоничен танц с Нептун Риби.

Ето го нашия могъщ победител, повелителят на океаните и един от бащите на Афродита.

В края на историята, разбираме за съществуването на безусловна и ангелскаneptun любов, неподвластна на време и пространство. В която „ никой на никого не принадлежи“, тъй като Любовта е идея, Любовта е принцип – носен във всеки един от нас, на дълбоко и неприкосновено място! За един кратък миг, от любов сме родени – от прегръдката на Венера, родена от безграничния свят на Нептун и стремежът към идеал и съвършенство на Уран.

P.S. в лична бележка Аморе Гранде твърди, че не страда за любовта (носи я в сърцето си), но е благодарна за приятеля, онзи психолога с бяла душа! Те всъщност и психолозите са по Нептун! И как би могло инъче, да почувстват и да приемат чуждата болка, като своя! А после да я върнат на света, като преработена и пречистена Любов!