Биографично

Дали сте присъствали някога на разговор между астролози?

Най-бързият и  точен език, но навярно за слушателите странен и неразбираем, изпълнен с астрологична символика – този с който се представяме, този с който често се шегуваме, дори този с който споделяме тайните си! Предаваната информация става по относително бърз, максимално обективен метод.

И така, ще използвам този астрологичен език:

astro studio

За онези, който не владеят този космичен език: 

Моята майка ми е дала името Снежана. За раждане през първия ден на февруари, така популярен с наименованието Малък сечко, звучи някак логично – сняг, снежинки…Снежана.

Дошла съм на земята следвайки слънчевия път на Водолей и съм открехнала вратата, там където се прегръщат Земя и Небе на източния хоризонт през Асц Овен.

От тук и житейския мотив „Свобода, равенство, братство“ е така близък на сърцето и логичен за разума ми.

И тъй като, ако е лесно няма да интересно, то напълно резонно от всички възможни 12 луни, избрах тази разположена удобно в Телец.

И резултатът е такъв:

Най – постоянното и сигурно нещо в живота ми е Промяната!

familyСъс сигурност знаете, че ние можем да избираме и променяме средата си, приятелите си, професионалната си реализация. Не такава е ситуацията с нашия произход и родители! Единственият избор, който ни се предлага е да ги разберем, приемем, почитаме и обичаме, заради това което са, заради онези качества, които сами сме избрали да придобием и усъвършенстваме в този живот.

 

Моето поколение на родените в началото на 70-те, изживяхме своето детство в един социален режим и израстнахме в съвършено друг, придружен с тотална промяна и  „нежна революция“. Аз съм щастлива и удовлетворена от това!

Израстнах в семейство, в което имах възможност да наблюдавам, как човек защитава каузите си, убежденията и също така е възможно да бъде наказан заради тях.

Видях и прозрях, че волята и силата на характера са неотменима  и необходима част от нашето битие. Разбрах много рано за границите, за ограниченията. Изплаках свободата и усетих цената й, благо, което по смисъла на човешкото битие е безценно!

Научих се, да различавам истинските, предани приятели от ласкателите! От съвсем рано придобих сила на вярата и разбрах, че Господ не е безразличен към горещите молитви, особено на децата.

Благодаря на родителите си, че никога не предадоха идеите си, убежденията си и не позволиха децата им да ги видят сломени, изморени и не разбираха значението на думата – провал.

Уверена съм, че аз и сестра ми сме подготвени, да посрещнем всякоfamily1 предизвикателство, изненадваща житейска буря, защото знаем, защото сме виждали, имаме майсторски клас по оцеляване в извънредни обстоятелства!

 

Огромно благодаря и гореща прегръдка за всички многобройни членове на моето семейство!